A kormány a héten klímavédelmi akciótervet fogadott el, megalkották azt a programot, amellyel elérik, hogy 2030-ra a Magyarországon előállított villamos-energia 90 százalékban szén-dioxid-mentes legyen - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében, vasárnap Budapesten.

2020 január 1-jétől környezetbarátabban is tankolhatunk, ugyanis nő a biológiai összetevők aránya az üzemanyagokban. Anélkül, hogy nagyon belemélyednénk a biológiai/kémiai vizsgálódásba, megnéztük közelebbről az intézkedés várható hatásait.

Itt nálunk, a VII. kerültben ma van a lomtalanítás. A Black Friday napján ez igazán erős kontraszt, nem? Tudjátok mi van az utcán? Újszerű tévé, csodás étkészlet és hibátlan, modern előszobafal. Szomorúan hallgatom, ahogy törik őket szét az utcán az emberek (akik elviszik a tűzre) és úgy döntöttem inkább felvidítom magam azzal, hogy megírom a tegnapi siker arzenált a csomagolásmentes vásárlás terén.

A korábban bevezetett népszerű zöldség- és gyümölcszsákok mintájára idén decembertől már a pékárukat is többször használható tasakokban vihetik haza a vevők. A kétféle méretben megvásárolható praktikus csomagolóeszközök a pékáru részleg darabárui tárolására szolgálnak, mint amilyenek a cipók és kenyerek, illetve a kiflik és zsemlék.

Előző bejegyzésünk a csomagolásmentes sikertörténetről annyira tetszett nektek, hogy nem lett volna ildomos kihagyni a sztorizásból legfrissebb piaci élményünket sem. Ráadásul nem is akárkivel találkoztunk!

Emlékszem, amikor az első mobiltelefonom tönkrement, nem igazán tudtam, hogy mit is kezdjek vele. Azt valahogy éreztem, hogy a kukába nem igazán kellene dobnom, azonban más alternatívát nem találtam. Ma már könnyű dolgom van, mert csak felmegyek az internetre, rákeresek és…

Load more articles

Hirdetés