Zöld térképre került a térképünk

  Óriási eredmény, hogy Magyarországon 411 hulladékcsökkentési kezdeményezés indult az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2019 alkalmából. A HolZöldebb? is ott van, nem is akárhol. :) 

  Óriási eredmény, hogy Magyarországon 411 hulladékcsökkentési kezdeményezés indult az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2019 alkalmából. A HolZöldebb? is ott van, nem is akárhol. :) 

  November 16-24 között tart a Hulladék Csökkentési Hét 2019, ami miatt az elmúlt hetekben nem sokat aludtunk. Ez a program inspirált minket arra, hogy nyáron született ötletünket mostanra formába öntsük. Sikerült, megvagyunk, köszönjük HCSH! :)

  Ezen a héten Magyarországon 441 ingyenes hulladékcsökkentési program közül válogathatsz, ha tanulni, inspirálódni, vagy szimplán hulladékmenteskedni szeretnél.

  article cover

  A HolZöldebb? is csatlakozott a kezdeményezéshez. Hogy mit ajánlunk számodra?

  • 2019. november 20-án 19.00-kor az Open Air Rádión, a HolZöldebb? beszélgetésekben vendégünk a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Egyesületének projektvezetője, Bedőné Kőrösi Piroska, akivel a Hulladékcsökkentési Hétről, a beérkezett pályázatokról beszélgetünk. Arról is megkérdezzük szakértőnket, hogyan látja Magyarország környezetvédelmi előrehaladását nemzetközi kontextusban. 

  • Előző heti HolZöldebb? beszélgetések műsorunkat 2019. november 24-én, 13.00-kor megismételjük.

  • Ha lemaradnál, adásainkat bármikor visszahallgathatod oldalunkon.

  • A www.holzoldebb.hu oldalon már meglévő, zöld megoldásokat és információkat neked gyűjtöttük össze térképre. Reméljük, hasznodra lesz oldalunk és kedvet kapsz ahhoz, hogy ajánld nekünk kedvenc környezetbarát megoldásodat. Azt tűztük ki célul, hogy egy hét alatt, látogatóink segítségével 20%-kal megnöveljük az adatbázisunkat.

  • Instagramon, Facebook-on folyamatosan hasznos információkkal látunk el ahhoz, hogy fenntarthatóbb életet élhess.

  • Még az is lehet, hogy Youtube csatornánkon is felbukkan egy kis meglepetés. :)

  Te megtaláltál már minket a Hulladékcsökkentési Hét 2019 térképén?
  Itt találod meg az összes magyarországi programot.

  Te segítettél már kedvenc zöld szolgáltatódnak abban, hogy ajánlásoddal felkerülhessen a HolZöldebb? térképére?

  terkepen másolata

  Hirdetés

  Hirdetés

  Hirdetés

  © 2023 holzoldebb.hu | powered by greenify