Webinárium az fenntartható Európáról

  Április 24-én, Közép-európai idő szerint 14.00-kor Participation & Information for A Sustainable Green Europe néven rendez ingyenes webináriumot a SALTO-YOUTH nemzetközi ifjúsági és ifjúságügyi hálózat. A "Making Youth Participation Visible" webinárium sorozat célja, hogy a fiatalok részvételét és európai szintű aktivitását láthatóvá tegye, ezért a webináriumot a SALTO PI Facebook oldalukon is élőben közvetítik.

  Mi is pontosan a SALTO?
  "A SALTO a Support, Advanced Learning and Training Opportunities (szakmai háttértámogatás, magas szintű tanulási és képzési lehetőségek) elnevezésből képzett betűszó. A hálózatot nyolc forrásközpont alkotja, melyek az Európai Bizottság Fiatalok Lendületben elnevezésű programjának végrehajtását segítik azáltal, hogy az európai ifjúságpolitika területén belül prioritást jelentő célok megvalósításán dolgoznak. Ezek egyike a kulturális sokszínűséggel foglalkozó SALTO-forrásközpont."

  A "Making Youth Participation Visible" öt alkalmas online tudásmegosztás ebben az évben az ifjúsági aktivitás és a fenntarhatóság kérdéseire fókuszál, hiszen nem csupán az Európai Unió ifjúsági programjának kiemelt területei, hanem az európai klímapolitika egyik legközpontibb aktualitásai. 

  A második digitális rendezvény arra keresi a választ, hogy fiatalok részvétele hogyan segíti elő a zöldebb jövőt Európa számára. A Participation & Information for A Sustainable Green Europe webinárium programjáról a SALTO jelentkezési oldalon lehet bővebben tájékozódni. Bár a jelentkezés lezárult, de a programot a szervezők élőben közvetítik Facebook-on.

  Egy kis kulisszatitok: a negyedik rendezvény ismét érinti majd a fenntarthatóság témáját, hiszen "Participation & Information – Inspirational Practices" néven két inspiráló ifjúsági projektet fognak bemutatni. Az egész rendezvénysoroatban egyedüli magyarként Kis Klaudia képviseli Magyarországot a HolZöldebb? - zöldtérkép és rádióműsor bemutatásával.

  A rendezvény európai fiatalokat, fiatalokkal foglalkozó szakembereket, döntéshozókat, ifjúságkutatókat, aktivistákat szólít meg, így angol nyelven zajlik, de minden fenntarthatóság iránt érdelődő számára nyitott.

  Ha valakinek élő, magyar nyelvű közvetítésre van szüksége, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentkezve, segítünk bekapcsolódni az európai zöld vérkeringésbe. ;)

  Ott találkozunk!

   

   

  Forrás:

  SALTO-YOUTH.net

  Europa.eu

   

  Hirdetés

  Hirdetés

  Hirdetés

  © 2023 holzoldebb.hu | powered by greenify