Egy szívből jövő, civil kezdeményezést legalább 50%-ban a támogatók tartanak életben, lendületben. Ezek azok a projektek, amikor az ötletgazda örömében felkiált az utcán, hogy "Yessss!", majd este otthon pizsamában énekelget és táncol a nappaliban egy bíztató üzenettől, egy jó ötlettől, egy támogató visszajelzéstől, lehetőségtől vagy 500 forint támogatástól.

  Köszönjük...

   

  Image

   

  A HolZöldebb? ötlete a Humusz Szövetség egy 2019 nyári zero waste workshopján született. A workshop rengeteg hasznos információt tartalmazott és ami még fontosabb, összehozott egy közösséget díjmentesen.

  A Humusz Szövetség Magyarország egyik legmeghatározóbb környezetvédelmi szakértő szervezete.

  Köszönjük az inspirációt, köszönjük, hogy vagytok!

  Image

   

  Előfordulhat, hogy a HolZöldebb? ötlete még mindig ötlet lenne, ha nem ösztönöz - többszáz ember mellett minket is - az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2019 arra, hogy segítséget nyújtsunk az embereknek a Magyarországon elérhető rengeteg információ összegyűjtésével, rendszerbe foglalásával, népszerűsítésével.

  Bárcsak egész évben tartana!

  Köszönjük a határidőt és a megjelenési lehetőséget!

  Image

   

  A Noexit Média nélkül a HolZöldebb? egy zöld térképes keresőoldal helyett valószínűleg csak egy szürke kis blog lenne. Nemcsak egy szuper weboldalt ajndékoztak, hanem a közösségi média csínját-bínját is megtanították.

  Zöldebbek lennénk a Noexit nélkül is, de hogy Hol? azt nem tudom.:)

  Köszönjük az online jelenlétet!

  Image

   

  Az Open Air Rádió biztosította nekünk a műsorsávot és a stúdiót, amivel minden héten kétszer 3-400 emberhez jut el zöld műsorunk.

  Köszönjük a bizalmat és a lehetőséget!

  Image

   

  A HolZöldebb? Live műsoraihoz a helyszínt az Akvárium Klub biztosítja.

  Köszönjük, hogy ott lehetünk! :)

  Image

   

  A HolZöldebb? indulása óta a közösség erejére támaszkodik a közösség szolgálatában.

  Köszönünk minden egyes beküldött ajánlást! :)

  © 2023 holzoldebb.hu | powered by greenify