Image

  A HolZöldebb? Live-ban környezetvédelmi megoldásokról, környezetbarát termékekről, szolgáltatásokról beszélgetünk meghívott szakértőkkel fiatalos, kötetlen stílusban, zenei blokkokkal színesítve.

  A műsor célja, hogy – szemben a most divatos válság és félelem alapú megközelítéssel – pozitív kommunikációt felhasználva közelebb hozza a környezetvédelmet hallgatóinkhoz.

  Ha téged is érdekelnek a zöld témák és a fenntarthatóság, hallgass minket minden héten szerdán 19.00-tól itt, az Open Air Rádión!

  Hallgasd vissza korábbi adásainkat!

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Ismerjétek meg a HolZöldebb? Live műsorvezetőjét és a www.holzoldebb.hu tulajdonosát, Kis Klaudiát:

   

  “Mindig is szenvedélyem volt felkarolni olyan ügyeket, amelyek jók a társadalomnak, a világnak, vagy csak úgy a lelkünknek.

  A környezetvédelem fontosságával még diákként, Európai Uniós Erasmus+ projekteken találkoztam. Arcon csapott a tény, hogy műanyag szatyorba tesszük, a műanyag tasakba csomagolt műanyag dobozt, amiben “friss” zöldséget szeretnénk venni. Vagy hogy a banán, – amit az egészséges táplálkozás égisze alatt naponta fogyasztottam – Dél-Amerikából kerül az asztalomra és több tízezer kilométeren át pöfögi tele a levegőt.

  Kutatni kezdtem, hogyan tudok fenntarthatóbb módon sokáig, egy élhető bolygón élni. Ennek a kutatásnak eredményeként született a holzoldebb.hu környezetbarát megoldásokat, információkat gyűjtő oldalam. Célom, hogy megkönnyítsem az emberek számára a környezetvédelem témában elérhető lehetőségek és információk megtalálását, hogy egyszerűbb legyen fenntartható módon élni.

  Szeretettel: Kis Klaudia

  Ha tetszik a kezdeményezésünk csatlakozz hozzánk és hallgass minket sokat minden szerdán este 19.00-kor az Open Air Rádión!


  Eddig műsorainkat ITT tudod visszahallgatni.

  Követhetsz minket Facebookon és Instagramon és Youtube-on is, vagy írd meg nekünk a hello@holzoldebb.hu-ra, hogy te kit hallanál szívesen vendégként!


  Szerdán, 19.00-kor találkozunk!

  © 2023 holzoldebb.hu | powered by greenify